dinsdag 31 juli 2018

CEO Wocozon: ‘Ook sociale huurders hebben recht op zonne-energie’

CEO Wocozon: 'Ook sociale huurders hebben recht op zonne-energie'
Ruim een derde van de Nederlanders woont in een huurwoning. Voor die groep is het lastiger om de voordelen van zonne-energie te benutten; het dak van hun woning is immers niet hun eigendom. Daar wil Stichting Wocozon verandering in brengen. Dit artikel verscheen op DuurzaamBedrijfsleven. Bezoek...
Lees verder

Eigen Whiskey bedrijf
Blok toelichting:  Ik ben sinds 2 jaar enorm fan geworden van whiskey. Ik krijg hier echt energie van en wil graag meer ontdekken. Mijn passie hiervoor is zo groot geworden dat ik ook mijn werk van wil gaan maken. Mijn idee is om binnen 2 jaar echt een eigen online whiskey...
Lees verder

Het internet als slachtoffer van klimaatverandering
Duizenden kilometer internetkabels langs de Amerikaanse kust lopen in de komende vijftien jaar al ernstig gevaar door overstromingen. Reference url:  Het internet als slachtoffer van klimaatverandering
Lees verder