Doorgaan naar hoofdcontent

Startschot 1e pilotproject duurzame energieopwekking

 

 
 
 
Startschot 1e pilotproject duurzame energieopwekking

Wethouder Peter van de Noort en Ad van de Ven, voorzitter van KempenEnergie, hebben de samenwerking op 10 maart jl. bezegeld met de ondertekening van een intentieovereenkomst.

Het bericht Startschot 1e pilotproject duurzame energieopwekking verscheen eerst op KempenEnergie.
 
 
 
Energiecoaches ontmoeten elkaar!

Om energieadviezen gratis en niet commercieel aan te kunnen bieden, werkt Energiek Alphen nauw samen met de gemeente Alphen aan den Rijn. Inmiddels zijn er al 30 energiecoaches opgeleid en hebben zij al zo'n 700 gratis energieadviezen gegeven! De coaches van Energiek Alphen kwamen afgelopen donderdag voor het eerst sinds twee jaar weer bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en om up-to-date te blijven van alle ontwikkelingen rondom energiebesparing. De bijeenkomst werd enthousiast geopend door burgemeester Liesbeth Spies: "Dankzij de inzet van Energiek Alphen en onze energiecoaches hebben al veel huishoudens in onze gemeente hun wooncomfort kunnen verhogen, én hun energierekening verlaagd. Een groot compliment voor deze waardevolle bijdrage aan een duurzame gemeente".
 
 
 
Kamerbrief over appreciatie cohesieactie voor vluchtelingen in Europa (CARE)
Minister Adriaansens (EZK) informeert de Tweede Kamer over het voorstel van de Europese Commissie voor een verordening: Cohesieactie voor vluchtelingen in Europa (Cohesion's Action for Refugees in Europe - CARE) en de beoordeling daarvan van het kabinet. De Eerste Kamer heeft eenzelfde brief gekregen. 
 
 
videoESP World Energy Outlook 2021 Latin America highlights 
 
 
Enschede Energie initiatiefnemer manifest versnelling verduurzaming Twente
Breed draagvlak voor versnelling verduurzaming in Twente Grote groep organisaties biedt manifest aan Twentse gemeenten aan HAAKSBERGEN – Op donderdag 10 maart is in Haaksbergen het manifest 'Versnel verduurzaming in... Lees meer »


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.