Doorgaan naar hoofdcontent

Bezoek de Energie- en Klimaatsafari op 15 mei

 
Bezoek de Energie- en Klimaatsafari op 15 mei
Hoeveel zonnepanelen kunnen er op een afvalberg? Hoe maak je energie uit rioolslib? En hoeveel ruimte is er op een energiepark voor natuur en biodiversiteit? Ontdek het tijdens de speciale Energie – en Klimaatsafari op 15 mei. Een duurzaam en klimaatbestendig Brabant. Dat willen we allemaal. Maar...


Afscheid Ellen
Beste leden, Wellicht hebben jullie het in de wandelgangen al gehoord; ik ga de NWBA na 13 jaar verlaten. De afgelopen jaren ben ik mij, naast mijn werkzaamheden voor de NWBA, gaan richten op mijn passie fotografie en dan met name portretfotografie (www.ellen-photography.com) Ik heb daar veel...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.