Doorgaan naar hoofdcontent

OWA cartridges van Armor genomineerd voor Benelux Office Sustainable Products Award 2022

 

 
 
 
OWA cartridges van Armor genomineerd voor Benelux Office Sustainable Products Award 2022
De jury heeft haar oordeel geveld en de genomineerden voor de Benelux Office Products Awards 2022 bekendgemaakt . Ruim veertig producten, oplossingen én bedrijven in dertien verschillende categorieën behoren tot de kanshebbers die de felbegeerde award in de wacht kunnen slepen. OWA cartridges van Armor werd genomineerd voor de Benelux Office Sustainable Products Award 2022. […] 
 
 
Komt u ook naar de Greune Mèrt?
Op zondag 26 juni organiseert de Gemeente Horst aan de Maas, de Greune Mèrt in en rondom de Mèrthal in Horst. Inwoners kunnen er tussen 11.00 uur en 17.00 uur terecht om zich te laten informeren over energiebesparing, duurzaam vervoer, isolatie, zonnepanelen, warmtepompen, klimaatadaptatie, regenwateropvang, groene tuinen, duurzame voeding én subsidies! Tijdens de Greune Mèrt presenteren meer dan 50 bedrijven en organisaties zich met uiteenlopende onderwerpen. 
 
 
Transportkosten zonnepanelen stijgen voor het eerst in 3 maanden

De kosten voor het transport van een containers met zonnepanelen van China naar Nederland zijn voor het eerst in lange tijd gestegen. Na 14 opeenvolgende weken met prijsdalingen, zijn de kosten nu omhoog gegaan.
 
 
 
Houtbouw voorbeeldprojecten tijdens event 'Publieke gebouwen in hout'
In het webinar Publieke gebouwen in hout op 30 juni aanstaande worden drie houtbouw voorbeeldprojecten in de utiliteitsbouw gepresenteerd en kun je informatie krijgen over een Buyer Group voor gemeentegebouwen in hout, die eind augustus start. 
 
 
EVBox-laadstations bij koninklijke opening van het nieuwe testcentrum van ElaadNL

Woensdag is de nieuwe locatie van het Elaad Testlab in Arnhem, waar ook EVBox-laadstations worden getest, officieel geopend door Koning Willem-Alexander, staatssecretaris Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat en gedeputeerde Witjes van de provincie Gelderland. Als onderdeel van ElaadNL, eenActueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.