Doorgaan naar hoofdcontent

Koele medicijnen, ook waar het stroomnetwerk vaak uitvalt

 
Koele medicijnen, ook waar het stroomnetwerk vaak uitvalt

Coolfinity maakt koelkasten die door blijven koelen, ook als de stroom voor langere tijd uitvalt. Hierdoor heb je op plaatsen met een onberekenbaar elektriciteitsnet altijd een koel biertje tot je beschikking, maar kunnen ook medicijnen op temperatuur worden gehouden. De …

Het bericht Koele medicijnen, ook waar het stroomnetwerk vaak uitvalt verscheen eerst op Airconditioning en koeling op RCC Koude en Luchtbehandeling.Congres "Waterstof in mobiliteit: van Plannen naar Praktijk" 23 september 2022
Congres

NWBA, BETA, Shell, RAI Vereniging en H2Platform organiseren in samenwerking met EV Experience het congres Waterstof in mobiliteit: van Plannen naar Praktijk.
Het congres geeft u handvatten voor samenwerkingen tussen het bedrijfsleven en de verschillende overheden bij de ontwikkelingen van waterstof in mobiliteit.

Daarvoor is een gevarieerd en interactief programma samengesteld, met sprekers die hun 'best practices' delen over hoe te komen van plannen naar praktijktoepassingen van waterstof in mobiliteit.
Sprekers uit de markt, lokale en nationale overheden gaan samen in debat en daar ontstaat uiteraard voor u als deelnemer de kans om uw vragen te stellen.

Continue reading Congres "Waterstof in mobiliteit: van Plannen naar Praktijk" 23 september 2022 at NWBA.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.