Doorgaan naar hoofdcontent

Onderzoek naar de lange termijn risico’s van het gebruik van staal en cement bij het afsluiten van putten

 

 
 
 
Onderzoek naar de lange termijn risico's van het gebruik van staal en cement bij het afsluiten van putten
In opdracht van SodM en binnen het Kennisprogramma Effecten Mijnbouw (KEM) is onderzoek gedaan naar de afdichtende werking van cement bij een afgesloten put in de diepe ondergrond (link naar publicatie rapport). Is de constructie van staal en cement over een paar honderd jaar nog even goed afsluitend? 
 
 
Energie-Nederland moedigt maatregelen om gasconsumptie te verminderen aan en benadrukt de urgentie

De Europese Commissie publiceerde eerder vandaag nieuwe maatregelen om het gasverbruik te verminderen. Het is cruciaal dat Europa zich voorbereidt op het scenario dat Rusland de gastoevoer verder of geheel stopzet. Daadkrachtig en transparant handelen is belangrijk, zeker in een

Het bericht Energie-Nederland moedigt maatregelen om gasconsumptie te verminderen aan en benadrukt de urgentie verscheen eerst op Energie-Nederland.
 
 
 
Koele medicijnen, ook waar het stroomnetwerk vaak uitvalt

Coolfinity maakt koelkasten die door blijven koelen, ook als de stroom voor langere tijd uitvalt. Hierdoor heb je op plaatsen met een onberekenbaar elektriciteitsnet altijd een koel biertje tot je beschikking, maar kunnen ook medicijnen op temperatuur worden gehouden. De …

Het bericht Koele medicijnen, ook waar het stroomnetwerk vaak uitvalt verscheen eerst op Airconditioning en koeling op RCC Koude en Luchtbehandeling.
 
 
 
Congres "Waterstof in mobiliteit: van Plannen naar Praktijk" 23 september 2022
Congres

NWBA, BETA, Shell, RAI Vereniging en H2Platform organiseren in samenwerking met EV Experience het congres Waterstof in mobiliteit: van Plannen naar Praktijk.
Het congres geeft u handvatten voor samenwerkingen tussen het bedrijfsleven en de verschillende overheden bij de ontwikkelingen van waterstof in mobiliteit.

Daarvoor is een gevarieerd en interactief programma samengesteld, met sprekers die hun 'best practices' delen over hoe te komen van plannen naar praktijktoepassingen van waterstof in mobiliteit.
Sprekers uit de markt, lokale en nationale overheden gaan samen in debat en daar ontstaat uiteraard voor u als deelnemer de kans om uw vragen te stellen.

Continue reading Congres "Waterstof in mobiliteit: van Plannen naar Praktijk" 23 september 2022 at NWBA.
 
 
 
Trina Solar bouwt nieuwe verticaal geïntegreerde gigafabriek voor zonnepanelen

De Chinese fabrikant Trina Solar heeft het startschot gegeven voor de bouw van een nieuwe verticaal geïntegreerde fabriek voor de productie van polysilicium, wafers, zonnecellen en zonnepanelen.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.