Doorgaan naar hoofdcontent

Water recyclesysteem Hydraloop wint prestigieuze VN-award

 

 
 
 
Water recyclesysteem Hydraloop wint prestigieuze VN-award
World Intellectual Property Organization (WIPO), het agentschap van de Verenigde Naties, heeft Hydraloop als winnaar verkozen van het WIPO Global Awards Program. Hydraloop is uitgeroepen tot winnaar omdat het bedrijf unieke, gepatenteerde technologie heeft ontwikkeld waarmee waterverbruik wereldwijd substantieel verminderd kan worden en hiermee een enorme maatschappelijke impact realiseert. Als gevolg van menselijk handelen en […] 
 
 
Nieuw kantoor voor Sustainability Consultant Nexio Projects in Rotterdam
Sustainability Consultant Nexio Projects koopt een kantoor aan de Schiekade 10 in Rotterdam. Verscholen in het hofje achter de Schiekade staat het kantoor van 588 vierkante meter. Er zijn twee verdiepingen en ongeveer zeventien parkeerplaatsen. Voordat Nexio Projects intrekt wordt het gerenoveerd naar een duurzame hub. Het kantoor is een voormalige drukkerij en ligt op […] 
 
 
Studie UAntwerpen toont aan: Plasticafval grondstof voor petrochemie

Antwerpse onderzoekers zijn er in geslaagd zogenaamde "aromatische verbindingen" te creƫren uit plastic afval. Als...

Het bericht Studie UAntwerpen toont aan: Plasticafval grondstof voor petrochemie verscheen eerst op Recycling Nederland.
 
 
 
Eerste medisch product van ziekenhuisafval gemaakt door TU Delft en Maasstad Ziekenhuis

Delftse onderzoekers onderzochten samen met het Maasstad Ziekenhuis hoe ze van afval uit operatiekamers nieuwe...

Het bericht Eerste medisch product van ziekenhuisafval gemaakt door TU Delft en Maasstad Ziekenhuis verscheen eerst op Recycling Nederland.
 
 
 
Pleidooi voor nationale taskforce die circulariteit zonne-energiesector gaat coƶrdineren

Het regieteam Circulaire Maakindustrie pleit voor een nationale taskforce om de zonne-energiesector in de komende jaren de overstap naar circulaire zonnepanelen en zonneparken te kunnen laten maken.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.