Doorgaan naar hoofdcontent

Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden per 1 augustus 2022 van toepassing

 

 
 
 
Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden per 1 augustus 2022 van toepassing

Per 1 augustus 2022 is de Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden in Nederland van toepassing. Dit is het gevolg van de verplichte... lees verder »
 
 
 
Antwoorden op Kamervragen over verhuizing DSM naar Maastricht
Minister Adriaansens (EZK) geeft antwoord op vragen over de verhuizing van DSM naar Maastricht. Het Tweede Kamerlid Leijten (SP) heeft deze vragen gesteld. 
 
 
Antwoorden op Kamervragen over vertrek DSM
Minister Adriaansens (EZK) geeft antwoord op vragen over het bericht 'Vertrek DSM is signaal voor politiek'. De Tweede Kamerleden Idsinga en Van Strien (beiden VVD) hebben deze vragen gesteld. 
 
 
Meer aandacht voor de SDG's in het onderwijs met 17 werelddoelen les
Samen met Leren voor Morgen en SDG Nederland werkt GDO aan een mooi project: rondom 25 september (SDG Action Day) en 10 oktober (Dag van de duurzaamheid) gaan vele NME'ers, vrijwilligers en docenten gastlessen geven over de 17 werelddoelen, de SDG's! Zo gaan we duizenden kinderen en jongeren in het basis- en voortgezet onderwijs en […] 
 
 
Shypple kondigt samenwerking aan met Value Maritime voor duurzamer vrachtverkeer
Digitale expediteur Shypple kondigt een samenwerking aan met Value Maritime. De samenwerking is onderdeel van de duurzaamheidsmissie om een schone toekomst voor de scheepvaartindustrie te realiseren. Het initiatief met Value Maritime ondersteunt klanten van Shypple bij het verkleinen van hun ecologische voetafdruk met een Filtree- en Carbon Capture-systeem. Deze diensten zijn vanaf september beschikbaar voor Shypple-gebruikers. Er zijn […]


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.