Doorgaan naar hoofdcontent

2 op 3 Nederlanders verwacht thuisbatterij te kopen, interesse bij eigenaren zonnepanelen grootst

 

 
 
 
2 op 3 Nederlanders verwacht thuisbatterij te kopen, interesse bij eigenaren zonnepanelen grootst

Ruim 2 op de 3 Nederlanders verwacht in de toekomst een thuisbatterij aan te schaffen. Eigenaren van zonnepanelen tonen vooralsnog het meeste interesse in een thuisbatterij. Dat blijk uit onderzoek van Zonneplan.
 
 
 
Minister Demir: 'Premie-aanvragen zonneboilers dalen, maar sprong voorwaarts mogelijk'

Minister van Energie Zuhal Demir meldt dat de premie-aanvragen voor zonneboilers in Vlaanderen en dalende lijn vertonen, maar vertelt tegelijkertijd dat een reeks maatregelen een sprong voorwaarts mogelijk maken.
 
 
 
Festival Futura op 30 oktober!

Wanneer? zondag 30 oktober 2022 van 11.00u – 16.00u Waar? de Speeldoos in Vught Wat kost het? Toegang is gratis Festival Futura is hèt festival waarin we jullie op een leuke, gezellige en feestelijke wijze inspireren om duurzamer, energiebewuster en groener te wonen en te leven. Het is een festival voor het hele gezin. De…

Het bericht Festival Futura op 30 oktober! verscheen eerst op Vughtse Energie Transitie (VET).
 
 
 
Heijmans koploper verbeteren biodiversiteit
Heijmans is een van de koplopers als het gaat om plannen of maatregelen om biodiversiteit te bevorderen, constateert de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO). Deze vereniging onderzocht dit jaar 38 beursgenoteerde ondernemingen. Uit het onderzoek blijkt dat 85 procent van de bedrijven biodiversiteit een belangrijk thema vindt, maar dat slechts een kwart van […] 
 
 
Binnen kijken bij duurzame huizen

Heeft u plannen om te verbouwen? Of wilt u energie besparen in uw woning maar weet u nog niet zo goed op welke manier?Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.