Doorgaan naar hoofdcontent

Frankrijk doet reclames van Shell, Total en andere fossiele bedrijven in de ban

 

 
 
 
Frankrijk doet reclames van Shell, Total en andere fossiele bedrijven in de ban

In Frankrijk mag geen reclame meer gemaakt worden voor fossiele producten. Maar dat betekent niet dat fossiele bedrijven geen reclame meer kunnen maken.
 
 
 
Reclameborden langs voetbalvelden wekken zonne-energie op en zuiveren lucht

Amateurvoetbalclubs kunnen via digitale reclameborden langs het veld tegelijkertijd zonne-energie opwekken, de lucht zuiveren van stikstof en reclame-inkomsten binnenhalen. Het Green Boarding Network helpt ze hiermee om versneld te verduurzamen en de torenhoge energierekeningen te beperken.

Reclameborden
 
 
 
Salderingsregeling | Kamervragen SP over lage terugleververgoeding Eneco

Renske Leijten (SP) heeft vragen gesteld aan minister Jetten voor Klimaat en Energie over het nieuws dat Eneco snoeit in de terugleveringvergoeding voor overtollige zonne-energie van consumenten met zonnepanelen.
 
 
 
Onderzoekers ontwikkelen beluchter op zonne-energie voor kweken garnalen

Wetenschappers van het Institut Teknologi Sepuluh Nopember (ITS) hebben een automatische beluchter op zonne-energie ontwikkeld die de garnalenkweek in afgelegen gebieden van Indonesiƫ kan helpen bevorderen.
 
 
 
Kermis in Hengelo allereerste kermis zonder gebruik van fossiele brandstof
Een primeur op de Hengelose Lambertuskermis dit jaar! Van 14 tot en met 18 september draaien alle attracties op accustroom. Dit betekent dat de attracties voor het eerst niet aangedreven worden door een dieselaggregaat; een unicum. Nog niet eerder heeft een kermis in Nederland volledig gedraaid op accustroom. Vorig jaar is er tijdens de kermis […]


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.