Doorgaan naar hoofdcontent

Inschrijving eerste editie Noord-Hollandse Circulaire Innovatie Top 20 geopend

 

 
 
 
Inschrijving eerste editie Noord-Hollandse Circulaire Innovatie Top 20 geopend
Noord-Holland is op zoek naar spraakmakende circulaire innovaties voor de eerste editie van de Noord-Hollandse Circulaire Innovatie Top 20. Organisaties die een circulair product, dienst of concept hebben, kunnen zich tot en met 30 september 17.00 uur inschrijven via de website. De top 20 wordt 27 oktober tijdens een live show op het Innovatiefestival Noord-Holland bekend gemaakt. […] 
 
 
Utrechts Ampowr realiseert groot energieopslagproject in Costa Rica

Het in Utrecht gevestigde bedrijf Ampowr gaat een energieopslagproject van 2 megawatt in Costa Rica. De uitvoering is reeds gestart en het bedrijf zal 2 van zijn batterijcontainers AmpiFARM leveren.
 
 
 
AMTE Power wil in Schots Dundee gigafabriek voor batterijcellen bouwen

Batterijcelfabrikant AMTE Power heeft Dundee gekozen als voorkeurslocatie voor zijn eerste MegaFactory te realiseren. De fabriek moet een capaciteit krijgen van 0,5 gigawattuur en de deuren in 2025 openen.
 
 
 
Hoe duurzaam is Frankrijk?

Er gebeurt veel op het gebied van duurzaamheid. Zeker niet alleen in Nederland. Sterker nog, er zijn meerdere landen waar we iets van kunnen leren. Change Inc. zet ze tijdens de zomermaanden op een rij. Deze keer: Frankrijk. De bakermat van klimaatactie. Maar wat doen ze zelf om de klimaatdoelen te halen?
 
 
 
Beantwoording Kamervragen over het hacken van windturbines
Minister Jetten (Klimaat en Energie) beantwoordt Kamervragen over het hacken van windturbines. Het lid Eerdmans (JA21) heeft de vragen gesteld.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.