Doorgaan naar hoofdcontent

Omvormerfabrikant SolaX versterkt inspanningen in Benelux

 

 
 
 
Omvormerfabrikant SolaX versterkt inspanningen in Benelux

Omvormerfabrikant SolaX meldt zijn activiteiten in de Benelux te intensiveren. Het heeft zich toegelegd op de Europese zonne-energiemarkt en stelt de vraag in Nederland, België en Luxemburg sterk te zien groeien.
 
 
 
Tata Steel investeert 65 miljoen euro in volgende fase waterstofroute
Tata Steel heeft contracten afgesloten met drie bedrijven – McDermott, Danieli en Hatch – voor de verdere technische voorbereidingen van de waterstofroute. Tata Steel wil zo snel als kan groen staal maken in een schone omgeving. Alle drie de bedrijven hebben hun eigen expertise en zullen Tata Steel helpen om de waterstofroute gedetailleerder vorm te […] 
 
 
Chillventa: 'Grote reünie internationale koel- en klimaattechniek'

In een interview gaat Elke Harreiss, executive director Chillventa bij NürnbergMesse, in op de komende editie van Chillventa. De belangrijke internationale beurs voor de koel- en klimaattechniek vindt plaats van 11 tot en met 13 oktober. Op voorhand is deze editie al bijzonder; professionals moesten …

Het bericht Chillventa: 'Grote reünie internationale koel- en klimaattechniek' verscheen eerst op Airconditioning en koeling op RCC Koude en Luchtbehandeling.
 
 
 
NWBA verwelkomt nieuw lid ERIKS Nederland
NWBA verwelkomt nieuw lid ERIKS Nederland

We zijn verheugd om mee te delen dat we een nieuw lid mogen verwelkomen.

ERIKS Nederland, van harte welkom bij de NWBA!

Informatie over ERIKS vindt u hier

Continue reading NWBA verwelkomt nieuw lid ERIKS Nederland at NWBA.
 
 
 
Duurzame inzetbaarheid bij pensioen
Werknemers werken steeds langer door en dat heeft een prijs. Uitval, verminderde productiviteit, vertrekregelingen en regelingen voor vervroegde pensionering. Bijna altijd draaien werkgevers op voor deze kosten. In deze blog lees je meer over deze verantwoordelijkheid en hoe verzamelde input wordt gebruikt als uitgangspunt bij de duurzame inzetbaarheid van een oudere werknemer.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.