Doorgaan naar hoofdcontent

RVO verwacht verdubbeling van aanvragen subsidie voor isolatie, warmtepompen en zonneboilers

 

 
 
 
RVO verwacht verdubbeling van aanvragen subsidie voor isolatie, warmtepompen en zonneboilers

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) verwacht dat het aantal subsidieaanvragen binnen de ISDE-regeling voor isolatie, warmtepompen en zonneboiler dit jaar verdubbeld tot 80.000 stuks.
 
 
 
Meyer Burger verwacht in 2022 en 2023 minder zonnepanelen te produceren

Meyer Burger heeft zijn productieplannen voor 2022 en 2023 bijgewerkt op basis van de operationele ervaringen tot nu toe en de uitdagingen in de toeleveringsketen waarmee de fabrikant te kampen heeft.
 
 
 
Een milde Aziatische winter is cruciaal om Europese energiecrisis te voorkomen

Nu Rusland een houdgreep heeft op de Europese energievoorziening, is er één belangrijke factor die zal bepalen of de komende winter een ware crisis zal veroorzaken: het weer in Azië.
 
 
 
Zonnedak Dudok Arena heeft nieuwe omvormer

De 1300 zonnepanelen die HilverZon in beheer heeft op het dak van de Dudok Arena leveren weer maximaal stroom op voor de deelnemers in dit...

Het bericht Zonnedak Dudok Arena heeft nieuwe omvormer verscheen eerst op Hilverzon.
 
 
 
Koning heropent duurzaam gerenoveerd hoofdgebouw provinciehuis Zuid-Holland
Zijne Majesteit de Koning heropent woensdagmiddag 14 september het gerenoveerde hoofdgebouw van het provinciehuis van Zuid-Holland in Den Haag. Uitgangspunt voor de renovatie waren circulariteit, duurzaamheid, innovatie en transparantie. Het hoofdgebouw is nu energieneutraal. Er is gebruik gemaakt van vernieuwende verduurzamingstechnieken en materialen zoals driedubbele beglazing, duurzame dakopbouw, energieopslag in de bodem, gevelisolatie en zonnepanelen. […]


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.