Doorgaan naar hoofdcontent

Spanning arbeidsmarkt zorgt voor nieuw record: 143 vacatures per 100 werklozen

 

 
 
 
Spanning arbeidsmarkt zorgt voor nieuw record: 143 vacatures per 100 werklozen

De spanning op de Nederlandse arbeidsmarkt blijft alsmaar verder oplopen. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) meldt een recordaantal van 143 openstaande vacatures per 100 werklozen.
 
 
 
Meyer Burger gaat Europese wafers kopen voor productie van zonnecellen

Meyer Burger heeft een belangrijk nieuw contract gesloten wat de fabrikant in staat stelt om in Europa siliciumwafers te kopen die gebruikt worden voor de productie van zonnecellen en zonnepanelen.
 
 
 
Ben & Jerry's sluit zich aan bij Tony's Chocolonely's missie om samen alle chocolade 100% slaafvrij te maken
Ben & Jerry's sluit zich aan bij Tony's Chocolonely's missie om samen alle chocolade 100% slaafvrij te maken om dat te vieren lanceren ze 4 nieuwe onweerstaanbare producten: 2 chocoladerepen en 2 ijspints Twee impactbedrijven, die allebei vechten voor sociale rechtvaardigheid, zijn als een blok voor elkaar gevallen in een Chocolate Love A-Fair. Ben & […] 
 
 
Alliander verwelkomt slimme idee├źn
De opwek van schone elektriciteit uit zon en wind groeit. Tegelijk groeit de vraag naar energie en kennen we inmiddels allemaal het begrip 'netcongestie'. Terwijl netbeheerder en GEA-partner Alliander werkt aan verzwaring en optimalisatie van het net, zetten ze de deuren open voor… 
 
 
AEROCOMPACT verdubbelt omzet: productiecapaciteit montagesystemen fors uitgebreid

De Oostenrijkse montagesysteemfabrikant AEROCOMPACT maakt momenteel een forse groei door. De omzet wordt dit jaar ruimschoots verdubbeld en daarom wordt de productiecapaciteit flink uitgebreid.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.