Doorgaan naar hoofdcontent

Tip van Freek - Zo ontmasker je sluipverbruik

 

 
 
 
Tip van Freek - Zo ontmasker je sluipverbruik 
 
 
Meedenken over locaties voor openbare laadpalen
Wil je meedenken over plekken voor openbare laadpalen in jouw dorp of wijk? Reageer dan uiterlijk 11 september op de kaart met mogelijk geschikte locaties voor het opladen van elektrische auto's. 
 
 
Bosk: pleidooi voor boom en natuur
De afgelopen maanden trok een opvallende, groene stoet door Leeuwarden. Honderd dagen kleurde de hoofdstad van Friesland groen dankzij een 'wandelend bos'. In het kader van de kunstmanifestatie Arcadia was het een stevig pleidooi voor verduurzaming en vergroening van de aarde. Bekijk nu de prachtige video! 
 
 
TKI Bouw en Techniek op zoek naar directeur
Op 1 juli is TKI Bouw en Techniek opgericht. Dit Topconsortium voor Kennis en Innovatie zet zich maximaal in om de innovaties voor deze uitdagingen tot stand te brengen. Deze krijgen via 3 Meerjarige Missiegedreven Innovatieprogramma's gestalte. 
 
 
Wereldwijd zijn jongeren niet voorbereid op werk in de groene economie, zegt Plan International
Jongeren wereldwijd voelen zich onvoldoende voorbereid om werk te vinden in de groene economie die van cruciaal belang is voor de aanpak van de klimaatcrisis. Dat blijkt uit onderzoek van Plan International onder 2.229 jongeren in 53 landen, waaronder Nederland. Slechts één op de drie jongeren (29 procent) tussen de vijftien en dertig jaar beschikt […]


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.