Doorgaan naar hoofdcontent

Waterstof in mobiliteit: van Plannen naar Praktijk 23 september 2022 op Circuit Zandvoort

 
Waterstof in mobiliteit: van Plannen naar Praktijk 23 september 2022 op Circuit Zandvoort
Waterstof in mobiliteit: van Plannen naar Praktijk 23 september 2022 op Circuit Zandvoort

Het Waterstof Convenant van de Provincie Utrecht is het voorbeeld van regionale samenwerking tussen Provincie, gemeenten en bedrijfsleven.  Op  23 April 2021 tekenden meer dan 75 partijen – de provincie Utrecht, een zevental gemeenten, een viertal kennis-instellingen en heel veel bedrijven. Inmiddels hebben 106 partijen getekend.

Steeds meer ondernemers willen van Utrecht de groene waterstofregio van Nederland maken. Dus moet het kip-ei dilemma worden doorbroken door zowel de infrastructuur als het gebruik van groene waterstof te stimuleren.

Continue reading Waterstof in mobiliteit: van Plannen naar Praktijk 23 september 2022 op Circuit Zandvoort at NWBA.Ministerie van I&W op zomertoer te gast bij NWBA leden
Ministerie van I&W op zomertoer te gast bij NWBA leden

Op woensdag 10 augustus 2022 is het Ministerie van I&W te gast op het IPKW in Arnhem voor een informeel werkbezoek duurzame mobiliteit internationaal. Doel van dit bezoek is de samenwerking tussen de verschillende platforms, ambassades en departementen te versterken en de projecten die klaar zijn voor internationale opschaling en export met kennis, contacten, beurzen en handelsmissies te ondersteunen om zo het Nederlands verdienpotentieel te kunnen verzilveren. De NWBA en haar leden HyMove en Nedstack kijken uit naar het bezoek van I&W, waarbij FME ook aanwezig zal zijn.

Continue reading Ministerie van I&W op zomertoer te gast bij NWBA leden at NWBA.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.