Doorgaan naar hoofdcontent

24H2 Challenge verplaatst naar 11/12 november 2022

 
24H2 Challenge verplaatst naar 11/12 november 2022
24H2 Challenge verplaatst naar 11/12 november 2022

 

De 24H2 Challenge schuift door naar vrijdag 11 en zaterdag 12 november van dit jaar. Aanleiding daarvoor zijn diverse verzoeken die we van deelnemers en partners kregen. Dat is goed nieuws, want dan is er extra tijd om in te schrijven en voor te bereiden!

STARTEN IN MAARN OF LOCATIE NAAR KEUZE

De deelnemende teams kunnen starten op landgoed 't Stort in Maarn. Wil je je eigen start op een andere locatie organiseren Komt het je beter uit om met jouw team op een andere locatie te starten?

Continue reading 24H2 Challenge verplaatst naar 11/12 november 2022 at NWBA.Aan de slag in je buurt, mét opleiding. Iets voor jou?

Duurzame Energie Merenwijk vindt het belangrijk dat we als wijkbewoners zelf kunnen bepalen hoe we onze woningen gaan verwarmen. Om mee te beslissen over een wijkoplossing, of zelfs mede-eigenaar te worden van een buurtwarmtesysteem, moeten we als bewoners met de gemeente en andere partijen om tafel. Om onze medewijkbewoners daarbij te betrekken, zoeken we 2 [...]

Het bericht Aan de slag in je buurt, mét opleiding. Iets voor jou? verscheen eerst op Duurzame Energie Merenwijk.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.