Doorgaan naar hoofdcontent

Goed en gezellig voorbereid op het ouderschap

 

 
 
 
Goed en gezellig voorbereid op het ouderschap
Zorg in Deurne houdt op dinsdag 20 september van 19.00 tot 21.00 uur een klein feestje voor aanstaande ouders. 
 
 
Commissievergaderingen 13 en 15 september
Op 13 en 15 september vinden commissievergadering plaats. De vergaderingen vinden plaats in het Cultuurcentrum en zijn live te volgen. 
 
 
Duurzaam aan de slag in de Drevenbuurt

Wie in de Drevenbuurt woont en zich wil verdiepen in het nemen van duurzame maatregelen in en om het huis heeft geluk! Aanstaande zaterdag, 10 september, is er een heuse Duurzaamheidsmarkt. De informatiemarkt over duurzaamheid vindt van 11.00 tot 16.00 uur plaats op het schoolterrein bij De Hoeksteen aan de Olmendreef 100. Op dinsdag 13 september kunnen inwoners van de Drevenbuurt meedenken met de gemeente over het aardgasvrij maken van hun buurt tijdens de meedenksessie vanaf 19.30 uur bij het St. Jozef Mavo.
 
 
 
Open Monumentendagen op 10 en 11 september
Zwembad De Houtvaart is een van de gemeentelijke monumenten die u dit jaar kunt bezoeken tijdens de Open Monumentendagen op zaterdag 10 en zondag 11 september. Vandaag de dag heeft het zwembad meer dan 45.000 bezoekers per jaar. De Houtvaart is daarmee niet alleen een springlevend monument, maar ook een mooi voorbeeld van een duurzaam monument. 
 
 
Haarlemse kinderen gaan strijd aan tegen textielverspilling
Vanaf 12 september zamelen kinderen van tien Haarlemse basisscholen een maandlang zoveel mogelijk oud en kapot textiel in. Het textiel wordt daarna gerepareerd of gerecycled.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.