Doorgaan naar hoofdcontent

Rli brengt advies ‘Splijtstof? Besluiten over kernenergie vanuit waarden’ uit

 

 
 
 
Rli brengt advies 'Splijtstof? Besluiten over kernenergie vanuit waarden' uit 
 
 
Nederlandse laadpaalexpertise naar Californië
Laden van elektrische auto's moet makkelijker, slimmer en veiliger. Met dat doel tekenen staatssecretaris Heijnen (Infrastructuur en Waterstaat) en Garcia Gonzalez (minister van het California milieuagentschap) vandaag een overeenkomst. Nederlandse en Californische experts gaan samen aan de slag voor betere regelgeving en betere inzet van nieuwe techniek. Dat is nodig om ervoor te zorgen dat uiterlijk in 2035 alle nieuwe auto's elektrisch zijn, zowel in Europa als in Californië. Zij tekenen de overeenkomst in aanwezigheid van Koningin Máxima en plaatsvervangend gouverneur Kounalakis van Californië, tijdens een handelsmissie in San Francisco. 
 
 
KlimaatGesprekken wint Duurzame Dinsdag-prijs 2022

Hoe leuk! Op dinsdag 6 september heeft KlimaatGesprekken de Duurzame Dinsdag-prijs gewonnen. Een mooie titel voor een mooi initiatief. Op de Prinsjesdag van de duurzaamheid, 6 september dus, wordt een troonrede uitgesproken en diverse prijzen uitgereikt aan vernieuwende, duurzame ideeën en initiatieven uit de samenleving. En daar past KlimaatGesprekken natuurlijk uitstekend. KlimaatGesprekken is een manier […]

Het bericht KlimaatGesprekken wint Duurzame Dinsdag-prijs 2022 verscheen eerst op Stichting Duurzame Vecht.
 
 
 
Interesse in subsidie zonneboiler houdt aan, vakantiedip voor isolatie en warmtepompen

In de maand augustus zijn zowel door consumenten als bedrijven fors minder aanvragen ingediend voor isolatie en warmtepompen via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).
 
 
 
Verzekeraars presenteren protocol voor incidenten met zonnepanelen

Het Verbond van Verzekeraars, de Vereniging voor Onderzoek en Advies Milieugevaarlijke stoffen (VOAM) en Stichting Salvage hebben een onderzoeksprotocol 'zonnepaneel incidenten' opgesteld.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.