Doorgaan naar hoofdcontent

Vooruitblik: Na vier jaar weer een Chillventa in Neurenberg

 

 
 
 
Vooruitblik: Na vier jaar weer een Chillventa in Neurenberg
Van 11 tot en met 13 oktober is Neurenberg 'the place to be' voor de internationale koel- en klimaatwereld. Na vier jaar kan er eindelijk weer een... 
 
 
Michigan kerncentrale wordt mogelijk zesde in VS die in bedrijf blijft 
 
 
Update 102 Oekraïne - IAEA 
 
 
Maandag 3 oktober inloopbijeenkomst aardwarmte

Het gebruik van aardwarmte is niet nieuw in Pijnacker-Nootdorp. In Pijnacker-Nootdorp zijn twee bestaande aardwarmteputten (Ammerlaan en Duijvestijn) die nu ruim 10 jaar werken.Verder faciliterenDe gemeente wil de ontwikkeling van aardwarmte op een verantwoorde wijze verder faciliteren. Dit omdat aardwarmte een verantwoord en duurzaam alternatief is om veel huizen en bedrijven van het aardgas af te halen.Inloopbijeenkomst maandagavond 3 oktoberOm eventuele ongerustheid weg te nemen en vragen te beantwoorden organiseert de gemeente Pijnacker-Nootdorp op maandagavond 3 oktober een inloopbijeenkomst op het gemeentekantoor Oranjeplein 1, in Pijnacker. Inwoners zijn van 19.00 tot 21.00 uur van harte welkom om in gesprek te gaan met verschillende partijen zoals met aardwarmteproducenten, de Rijksoverheid (Ministerie van Economische Zaken en Klimaat) en handhaving (Staatstoezicht op de Mijnen, Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek en Omgevingsdienst Haaglanden). Zij spelen allemaal een rol bij het tot stand komen van aardwarmtebronnen in onze omgeving. Ook de gemeente Pijnacker-Nootdorp is aanwezig. Uw vragen rondom aardwarmte kunt u tijdens deze bijeenkomst live stellen. 
 
 
24H2 Challenge verplaatst naar 11/12 november 2022
24H2 Challenge verplaatst naar 11/12 november 2022

 

De 24H2 Challenge schuift door naar vrijdag 11 en zaterdag 12 november van dit jaar. Aanleiding daarvoor zijn diverse verzoeken die we van deelnemers en partners kregen. Dat is goed nieuws, want dan is er extra tijd om in te schrijven en voor te bereiden!

STARTEN IN MAARN OF LOCATIE NAAR KEUZE

De deelnemende teams kunnen starten op landgoed 't Stort in Maarn. Wil je je eigen start op een andere locatie organiseren Komt het je beter uit om met jouw team op een andere locatie te starten?

Continue reading 24H2 Challenge verplaatst naar 11/12 november 2022 at NWBA.Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.