Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Hello world!

  Hello world! Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! The post Hello world! first appeared on zonopvoorschoten.nl. Veiligheid als DNA 27 januari 2022 De mens is het grootste kapitaal wat een bedrijf kan bezitten. Installaties zijn te repareren en te vervangen, maar een goede werknemer die het bedrijf van binnen en buiten kent, zijn of haar werkzaamheden goed uitvoert, is onmisbaar, aldus André van der Grift, Commercieel Directeur... Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  
Recente posts

Provincie Flevoland helpt scholen naar duurzame schoolgebouwen

        Provincie Flevoland helpt scholen naar duurzame schoolgebouwen SCPO Lelystad neemt als eerste school in Flevoland deel aan het project Duurzame Schoolgebouwen Flevoland. Vanuit dit project ontzorgt de provincie schoolbesturen in Flevoland bij de verduurzaming van de schoolgebouwen.       Melissa van Hoorn en Johan Hamster beëdigd als gedeputeerden       Hello world! Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! The post Hello world! first appeared on zonopvoorschoten.nl.       Hoge energieprijzen? 22 januari 2022 << Vragen over hoge energieprijzen De afgelopen tijd zijn de gas- en elektriciteitsprijzen aanzienlijk gestegen. Dit heeft alles te maken met het tekort van gas in Europa en de spanningen in de wereld. Ook de prijzen van Energie Gilze Rijen met Samen OM zij

Melissa van Hoorn en Johan Hamster beëdigd als gedeputeerden

  Melissa van Hoorn en Johan Hamster beëdigd als gedeputeerden Hoge energieprijzen? 22 januari 2022 << Vragen over hoge energieprijzen De afgelopen tijd zijn de gas- en elektriciteitsprijzen aanzienlijk gestegen. Dit heeft alles te maken met het tekort van gas in Europa en de spanningen in de wereld. Ook de prijzen van Energie Gilze Rijen met Samen OM zijn als gevolg... Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Handig zoeken in overheidsdocumenten

        Handig zoeken in overheidsdocumenten De Eerste en Tweede Kamer en ministeries wisselen bijna dagelijks documenten uit die relevant zijn voor partijen in het Klimaatakkoord. Vandaag publiceert Klimaatakkoord.nl een pagina als startpunt voor je zoektocht in die grote hoeveelheid informatie.       Kamerbrief over kennismaking bewindspersonen/BR ministerie EZK en vaste Kamercommissie EZK Minister Adriaansens stuurt de Tweede Kamer, mede namens de Minister voor Klimaat en Energie en de Staatssecretaris Mijnbouw, een uitnodiging voor een nadere kennismaking.Een zelfde brief is ook naar de Eerste Kamer gestuurd.       Beantwoording Kamervragen naar aanleiding van de Verzamelbrief Luchtvaart van 3 november 2021       Energiecoach op de markt De energiecoaches van Heerde Energiek ontmoeten graag de inwoners van Heer

Energiecoach op de markt

  Energiecoach op de markt De energiecoaches van Heerde Energiek ontmoeten graag de inwoners van Heerde op de weekmarkt in Heerde! Elke eerste vrijdag van de maand. Kom maar met uw vragen over energie besparen. The post Energiecoach op de markt appeared first on Heerde Energiek. Provincie Flevoland helpt scholen naar duurzame schoolgebouwen SCPO Lelystad neemt als eerste school in Flevoland deel aan het project Duurzame Schoolgebouwen Flevoland. Vanuit dit project ontzorgt de provincie schoolbesturen in Flevoland bij de verduurzaming van de schoolgebouwen. Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

DD ook ‘de baas’ van zonneparken

  DD ook 'de baas' van zonneparken De gemeente, inwoners en energiecoöperaties in Midden-Drenthe willen zelf baas zijn van nog aan te leggen zonneparken. . . De opbrengsten moeten ten goede komen aan het eigen gebied. Duurzaam Drijber is hier ook bij betrokken. Uit het Dagblad van het Noorden dd 26-01-2022: In het gemeentehuis van... GRATIS BOMEN VOOR SCHAGENAREN: Op zaterdag 5 februari geeft de kersverse bomenhub van Schagen duizenden bomen gratis weg. Schagenaren kunnen zich aanmelden via dit formulier om bomen te komen halen. De actie is een samenwerking van Meer Bomen Nu en het Clusius College Schagen en is mede mogelijk gemaakt door gemeente Schagen,... Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen vanaf 1 april open voor private verhuurders

  Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen vanaf 1 april open voor private verhuurders Private verhuurders moeten de komende jaren fors investeren in woningverduurzaming, maar hun investeringsruimte is ingeperkt door de huurbevriezing van gereguleerde huurwoningen (van 1 juli 2021). Met de Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen (SVOH) wil minister Hugo de Jonge... Noordoost Twentse gemeenten zien kansen in eigen energiebedrijf Noordoost Twente wil met de oprichting van een eigen, duurzaam energiebedrijf de lokale productie van duurzame energie versnellen. De colleges van Dinkelland, Losser en Tubbergen stemden daarom in met drie voorstellen. Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .