Doorgaan naar hoofdcontent

Nijmeegse Warmtenetten

 

 
 
 
Nijmeegse Warmtenetten
Voor zo'n 70.000 Nijmeegse woningen is aansluiting op een warmtenet in de toekomst het goedkoopste alternatief voor aardgas. Maar daarvoor zijn er op dit moment nog niet genoeg duurzame warmtebronnen. 
 
 
Uitstelbrief beantwoordin gKamervragen over bericht over grens van baggeren in Waddenzee
Minister Visser (IenW) stelt de beantwoording uit van de Kamervragen over het bericht 'Grens van baggeren in Waddenzee nabij'. Zij kreeg de vragen van de Tweede Kamerleden De Vries en Heerema (beiden VVD). 
 
 
Ynwenners oan it Wurd
Tijdens Ynwenners oan it Wurd bespraken inwoners op 3 november 2021 twee onderwerpen met de raads- en commissieleden. The post Ynwenners oan it Wurd appeared first on PDC SWF. 
 
 
Uitstelbrief beantwoording Kamervragen over het onderzoek van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) naar de vliegramp in Faro
inister Visser (IenW) stelt de beantwoording uit van de Kamervragen over het onderzoek van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) naar de vliegramp in Faro. Zij kreeg de vragen van het Tweede Kamerlid Omzigt (Omzigt). 
 
 
Esdec ontvangt Peutz certificaten voor uitgebreide ballastcalculaties Zonneplan, Pure Solar, GoVolt, Veranderstroom én Dak Profi...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.