zondag 11 februari 2018

Meer leven op het randje

Meer leven op het randje
De situatie van de mensheid doet mij denken aan de tijd dat ik te horen kreeg dat ik kanker had. Ik voelde me niet ziek, maar was wel in levensgevaar. Reference url:  Meer leven op het randje
Lees verder

Wereldbank: de rijkdom van landen meet je beter circulair
De Wereldbank berekende dat de wereld steeds rijker wordt. Deze rijkdom is niet gemeten in economische groei of in financiĆ«le termen, maar in hulpbronnen. Reference url:  Wereldbank: de rijkdom van landen meet je beter circulair
Lees verder

Nederland is obstakel voor behalen klimaatdoelen wereldwijd
Door de vergaande bescherming van Nederland aan olie- en gasbedrijven, wordt het voor andere landen duurder en moeilijker om klimaatdoelen te halen. Reference url:  Nederland is obstakel voor behalen klimaatdoelen wereldwijd
Lees verder