Doorgaan naar hoofdcontent

"MVO wordt uitgekotst"

"MVO wordt uitgekotst"
Eind vorig jaar gaf ik me op als lid van MVO Nederland. Pardon, ik bedoel als partner. Want maatschappelijk verantwoord ondernemen, dat doen we samen. Nu laat ik het met opzet klinken als een slogan uit de jaren '90 van de vorige eeuw, maar het is natuurlijk wel waar. En precies daarom lijkt het me...
Lees verder

Kabinet: Innovaties en topsectorenbeleid richten op maatschappelijke uitdagingen
Nederland is één van de meest concurrerende en innovatieve landen wereldwijd. Om ons land zo vernieuwend en economisch succesvol te houden heeft de ministerraad, op voorstel van minister Wiebes en staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat, ingestemd met het nieuwe Missiegedreven...
Lees verder

Kansen van Klimaatakkoord volgens Samsom: "Er dienen zich weinig grotere kansen aan dan deze"
Het Klimaatakkoord op hoofdlijnen is een feit: Nederland wil aan de slag met de klimaattransitie. Aan vijf sectortafels spraken het bedrijfsleven, de overheid en maatschappelijke organisaties over de mogelijkheden. Samsom, gebouwde omgeving, spoort het bedrijfsleven aan: "Ik zou iedereen willen...
Lees verder