zondag 30 september 2018

Helft van alle orka ’s zal sterven door vervuiling

Helft van alle orka 's zal sterven door vervuiling
Wetenschappers voorspellen dat nog deze eeuw de helft van de populaties orka's wereldwijd zal verdwijnen door de vervuiling. Reference url:  Helft van alle orka 's zal sterven door vervuiling
Lees verder

Ik heb de ambitie om de grootste onafhankelijke kennis site van Nederland te maken op het gebied van fotografie.
Blok toelichting:  Mensen kunnen bij mij terecht voor artikelen, productreviews en uiteraard al hun vragen omtrent fotografie. Ik ben inmiddels al 10 jaar aan het bouwen, maar mijn ambities zijn hoog. Iedere dag weer help ik bezoekers in hun zoektocht en voeg ik kennis toe...
Lees verder

Leestip: De meest gelezen artikelen van deze maand
Het is weer weekend: een goed moment om de artikelen te lezen waar je gedurende de week niet aan toe bent gekomen. DuurzaamBedrijfsleven zet de meest gelezen artikelen van deze maand op een rij: Dit artikel verscheen op DuurzaamBedrijfsleven. Bezoek DuurzaamBedrijfsleven.nl voor al het nieuws over...
Lees verder