Doorgaan naar hoofdcontent

Voor Shell is het mensenleven van een Afrikaan nauwelijks iets waard

Milieudefensie
Voor Shell is het mensenleven van een Afrikaan nauwelijks iets waard
Ik ga me op glad ijs begeven. Ik ga iets schrijven over Black Lives Matter. Ik kom uit de polder van Oost-Groningen. Het enige zwarte kind dat ik in mijn jeugd kende was een geadopteerd jongetje enn ik heb bijna alleen maar witte vrienden. En toch ga ik het doen. Omdat ik vind dat Shell...
Lees verder

Brief aan Provinciale Staten over duurzaam verkeer
Provincies hebben grote uitdagingen op het gebied van klimaat, woningbouw en gezondheid. Daarom doen we in deze brief samen met Natuur & Milieu, Fietsersbond, MENSenSTRAAT, Reizigersvereniging Rover, Longfonds en Wandelnet, voorstellen voor oplossingen: meer duurzaam verkeer en ruimte in de stad.
Lees verder