zondag 21 april 2019

Mensen, dit zijn de 1 aprilgrappen van ondernemers | Heb jij deze giga boekenkast  al gezien? |  Brexiten

Bekijk online

Geen grap uitgehaald op 1 april? Deze ondernemers grepen wel hun kans!

Ik schreef het al in dit artikel, met een persbericht rond 1 april had je als ondernemer media-aandacht kunnen scoren! Ingrediënten: een goed idee, en een goed geschreven persbericht. Bekijk de video met de 1-aprilgrappen van 2019.

Brochure Walton Makelaars

Wil je weten wat Walton Makelaars als extraatje regelt om jouw huis te verkopen? Kijk dan snel hier voor zijn brochure. Misschien regelt hij wel een mural, (zie afbeelding hieronder), want deze makelaar zit ook aan de Amsterdamsestraatweg.

Buurtboekenkast

Kunstenaar Jan de Man vroeg buurtbewoners om hun meest dierbare boek. Vervolgens verwerkte hij dit in een gigantische muurschildering op een hoek van de Amsterdamsestraatweg. In één woord: GAAF!!!!

De roep om meer buurtboekenkasten te schilderen klinkt dan ook luid! In ieder geval lijkt Utrecht het Belfast van Nederland te worden als het op muurschilderingen (Murals) aankomt. Er zijn meer plaatjes in deze stad om te bewonderen. Je kunt zelfs een heuse street art tour volgen. Deze mural is ook mooi trouwens.  

Koningsdag vieren in het buitenland?

Ben of ken je iemand in het buitenland? En wil je toch Koningsdag meemaken? Vier het feestje dan mee met de Nederlandse expats en emigranten in de rest van de wereld. Je vindt hun locaties en activiteiten op denederlandsevereniging.nl

Met vriendelijke groet,
Henk-Jan de Meer

U hebt zich aangemeld op mijn website voor deze nieuwsbrief. Geen interesse meer? Klik op: 

Afmelden