dinsdag 28 mei 2019

Eerste certificaten uitgereikt voor uitverkochte opleiding aardgasvrije gebouwen en gebieden

Eerste certificaten uitgereikt voor uitverkochte opleiding aardgasvrije gebouwen en gebieden
De eerste leergang Basiscertificaat Aardgasvrije Gebouwde Omgeving is met succes afgesloten. Met gepaste trots maken initiatiefnemers Duurzaam Gebouwd, Nieman en TVVL bekend dat bijna 20 deelnemers het certificaat behaalden.
Lees verder

Energietransitie: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan
Een stoere quote van Pippi Langkous als ze aan iets nieuws begint. En hoe meer we aan de energietransitie in de gebouwde omgeving beginnen, hoe meer nieuwe onderwerpen ik tegenkom. En ook al poppen de doemscenario's op, ik denk dat we de klimaatverandering wel kunnen keren door de energietransitie...
Lees verder