Doorgaan naar hoofdcontent

Help, mijn cv-ketel is stuk! 4 tips om je huis verstandig te verduurzamen

Milieudefensie
Help, mijn cv-ketel is stuk! 4 tips om je huis verstandig te verduurzamen
Mijn cv-ketel krijgt kuren. Sta je net lekker onder de douche, wordt het water ineens steenkoud. De cv-monteur zegt dat reparatie te duur is en de moeite niet meer. De ketel is te oud. Wat nu? Van het gas af? Kan ik dat wel betalen? Ik onderzocht de mogelijkheden.
Lees verder

Stage / vrijwillige organizers intersectionaliteit & netwerk
Milieudefensie bouwt aan een brede beweging die zich inzet voor een eerlijke en duurzame toekomst voor iedereen. Een brede beweging is zich bewust van de manieren waarop klimaatverandering samenhangt met machtsstructuren. Internationaal, maar ook binnen Nederland en binnen de klimaatbeweging. In...
Lees verder