Doorgaan naar hoofdcontent

Mensen, Aahhhhhh... dit beestje is so cute! / voice-overteksten

Bekijk online

Aahhhhhh... so cute!

Aahhhhhh, er is weer een plaatjes geschoten met een hoge cute factor. Het zal je dan ook niets verbazen dat deze foto van visboer Dick van Duijn de hele wereld over gaat. 'Mijn foto staat in de krant in Brazilië, Italië, Chili, om er maar een paar te noemen', vertelt de Trotse Noordwijker in een interview aan Hart van Nederland.

De Troonrede

De Troonrede wordt steeds begrijpelijker, zo blijkt uit onderzoek van het Genootschap Onze Taal. Voor wie het gemist heeft, je kunt de Troonrede online alsnog bekijken of nalezen. Leuk weetje, er zijn bijna 200 Troonredes geschreven en in die van 2019 staan maar liefst 99 woorden die nooit eerder in een Troonrede hebben gestaan.

Voice-overteksten schrijven

De Bron Groep gaf me onlangs een bijzondere opdracht: het schrijven van voice-overteksten voor hun bedrijfsfilms. Deze specialisten in drukwerkveredeling maken heel wat moois, en dat mag gezien worden. En, nee, die heldere stem is niet van mij. 

En dit wil ik ook nog met je delen

  • Persbericht: Bacteriën worden de stal uitgeveegd door vernieuwde hygiënische coating Mesa HyCo.

  • Persbericht: Internet of Things helpt ondernemer met energieverspilling en informatieplicht.

  • Preview: Stel, jij wilt een persbericht laten schrijven. Wat wil jij dan weten en lezen? Mag ik jouw feedback over mijn nieuwe webpagina?

    Spreekt de informatie jou aan? Is het onduidelijk of mis je bepaalde informatie? Informatie in andere volgorde? Iets anders? Ik verneem het graag van je. Voor de  meest waardevolle suggestie schrijf ik gratis een persbericht.

  • Vragen, opmerkingen, tips of suggesties? Heb je zelf nog bijzondere marketingacties of communicatie gezien? Het is allemaal welkom! Dankjewel!

Met vriendelijke groet,
Henk-Jan de Meer

U hebt zich aangemeld op mijn website voor deze nieuwsbrief. Geen interesse meer? Klik op: 

Afmelden