Doorgaan naar hoofdcontent

Mensen, De top 10 vertaalfoutjes in de vakantie

Bekijk online

De vakantie top 10 aan Vertaalvoutjes!

Heb je dat ook weleens meegemaakt? Je bent op vakantie en je hoort iemand iets letterlijk vertalen vanuit het Nederlands. Dat geeft toch wel een heel andere betekenis aan die boodschap. Gelukkig kunnen we er met zijn allen om lachen. Lees verder

Actueel zorgnieuws, rechtstreeks van én naar de bron!

Wil jij het meest complete overzicht met interessant & relevant zorgnieuws ontvangen? Jezelf tijd besparen én gemakkelijk op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen in de zorg? Dat kan! Via de digitale knipselkrantnieuwsbrief.

En dit wil ik ook nog met je delen

  • Recherchebureau GerVon zet de ontbrekende feiten op een rij! En dat kan belangrijke gevolgen hebben in maar liefst 2 zaken!

  • Weet jij wat het verschil is tussen een brochure, folder en flyer?
    Ik zet het voor je op een rij. 

  • Van ambachtsman in dienst van de adel tot tuinbaas en alleskunner. De historie van de hovenier is een inspiratiebron voor iedereen die hecht aan het belang van een groene en prettige leefomgeving. Onderhouden door de man met de groenste vingers van ons allemaal: oud-hovenier Piet van der Eijk.

  • Met weinig woorden veel zeggen en knetterende slogans die van het papier afspatten. Dat leidt tot de ideale foldertekst.

  • Wil je met een goed verhaal de aandacht van journalisten trekken voor publiciteit? Dan raad ik aan om een persbericht te laten schrijven. 

  • Vragen, opmerkingen, tips of suggesties? Heb je zelf nog bijzondere marketingacties of communicatie gezien? Het is allemaal welkom! Dankjewel!

Met vriendelijke groet,
Henk-Jan de Meer

U hebt zich aangemeld op mijn website voor deze nieuwsbrief. Geen interesse meer? Klik op: 

Afmelden