Doorgaan naar hoofdcontent

Mensen, tranentrekker en het woord van 2019

Bekijk online

Pak je zakdoekje alvast maar!

De tranentrekkende kerstreclames komen er weer aan! Die van het Britse warenhuis John Lewis gaat momenteel viraal. Zoals elk jaar raken zij een gevoelige snaar. Dit keer met het verhaal over draakje Edgar en zijn vriendinnetje Ava. 

Vuur, sneeuw en ijs gaan niet goed samen. Draakje Edgar wil graag meedoen met de anderen, maar voelt zich na elke poging eenzamer en ellendiger. Maar vlak voor kerst bedenkt Ava dan toch een oplossing waardoor Edgar ook kan meedoen. 

Wil jij net als Ava ook jouw draakje helpen?

Zo kun jij iets doen voor iemand in jouw omgeving.

Woord van het jaar 2019

Van Dale is op zoek naar het woord van 2019. Wat vind jij het beste, mooiste en/of leukste nieuwe woord dat je dit jaar hebt gelezen of gehoord. Ingezonden woord(en) moet(en) passen in een van de categorieën jongerentaal, lifestyle, sport/amusement, economie en politiek én in 2019 zijn ontstaan. Naar de verkiezing 

Welke woorden kwamen voorbij?

Dit jaar konden we lezen over de Vroemvroempartij, de bloedprikbende en had men het over zeespiegelstress en bruisregio. Een nieuw verschijnsel dook op in ons land, namelijk de spaarpaal. Veel genoemd is toch wel het woord stikstof. Denk maar aan de stikstofruimte, de stikstofboer, de stikstofstrijder en de stikstofdraai

Actueel zorgnieuws, rechtstreeks van én naar de bron!

Wil jij het meest complete overzicht met interessant & relevant zorgnieuws ontvangen? Jezelf tijd besparen én gemakkelijk op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen in de zorg? Dat kan! Via de digitale knipselkrantnieuwsbrief.

En dit wil ik ook nog met je delen

Met vriendelijke groet,
Henk-Jan de Meer

U hebt zich aangemeld op mijn website voor deze nieuwsbrief. Geen interesse meer? Klik op: 

Afmelden