Doorgaan naar hoofdcontent

Plastic op dieet

Plastic op dieet
Terwijl 2020 met een oorverdovend geknal losbarst, begin ik in gedachte herinneringen aan 2019 te back-uppen. Ik krijg een heerlijk warm glas in mijn handen gedrukt en niet veel later klok ik het laatste slokje gl├╝hwein naar binnen. Het vederlichte nepglaasje laat ik vallen in de behulpzaam toegestoken plastic zak. Het kersverse jaar is drie...
Lees verder

Vacature: gastdocenten plasticsoep gezocht
Gastdocenten plasticsoep gezocht  Plastic Soup Foundation is een onafhankelijke maatschappelijke organisatie, gevestigd in Amsterdam. We halen geen plastic uit het water; we zorgen dat het er niet (meer) in komt. Sinds onze oprichting in 2011 proberen we dit doel te bereiken door bronnen van plasticsoep aan te pakken, zoals microplastics in...
Lees verder