Doorgaan naar hoofdcontent

Deze keer zet ik de klant centraal, Mensen.

Bekijk online

In deze nieuwsbrief zet ik mijn opdrachtgevers centraal.

Webinar: afvalscheiden

Vrijdag 9 oktober (morgen dus!) is het de Dag van de Duurzaamheid met tal van activiteiten. Zo houdt mijn opdrachtgever, de maker van de app EcoScan, een webinar over het scheiden van afval. Waarom is het zo ingewikkeld? Wat kun je zelf doen? Rick Buiten legt het je uit en geeft je een handige tool. Lees verder

Boek: Effectief Samenwerken

Persbericht: Deze woorden laten teams Effectief Samenwerken vanaf hun eigen werkplek. Aanrader voor teamleiders en managers die bouwstenen zoeken voor groeiende samenwerkingen in hun team. De nieuwe werkelijkheid vraagt grote veranderingen. Het innovatieve team van de toekomst is... Lees verder

Biologische en biodynamische wijnen

BiowineOnline laat je kennismaken met wijnen van lokale Italiaanse en Franse wijnboeren die nog relatief onontdekt zijn. In het assortiment zitten biologische, biodynamische en vegan wijnen van handgeplukte druiven. Bekijk de flyer of de reactie op de teksten.

En dit wil ik ook nog met je delen

Je bent aangemeld voor deze nieuwsbrief via mijn website. Heb je geen interesse meer? Jammer!

Je mag jezelf hier afmelden. En ik wens je toch een fijne dag toe.