Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn hart ligt bij een schoon en duurzaam Nederland

RVO
Mijn hart ligt bij een schoon en duurzaam Nederland
Senior beoordelaar POP3: "Bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) vond ik de baan die vakinhoudelijk bij mij past en waar ik iedere dag impact kan maken. Ik zie dan ook een grote variƫteit aan projecten voorbij komen. Zo ben ik de ene dag bezig met een project over kennisdeling van...
Lees verder

"We zetten als bedrijf al langer in op duurzaamheid"
Dankzij elektrische machines en een efficiƫnte werkwijze voert Van Wijk Groep, met zo min mogelijk energieverbruik en uitstoot, werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw uit.
Lees verder

Evenement HIER opgewekt (EHO) 2020
Woensdag 18 tot en met vrijdag 20 november 2020 vindt de 9e editie van het Evenement HIER opgewekt (EHO) plaats. RVO geeft op woensdag 18 november het webinar 'Welke route(s) kies je om te komen tot aardgasvrije wijken?'.
Lees verder