Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuw! Duurzame zwangerschapskleding voor stoere vrouwen

Nieuw! Duurzame zwangerschapskleding voor stoere vrouwen
Hallo daar, mag ik mij voorstellen? Ik ben Zwaantje en ik sta voor kwaliteit en duurzaamheid, ik ben een bewuste ondernemer en moeder van 2 kinderen. Met deze achtergrond heb ik een duurzame, multipurpose zwangerschapsjurk ontworpen: The Little Black Maternity Dress Mijn bedrijf Swan and The People bestaat sinds 2021, waar alles vanuit een duurzame […]
Lees verder

Onderzoek 'Circulaire voeding in de gezondheidszorg' gepubliceerd
Ziekenhuizen en zorginstellingen kopen veel voeding in voor patiënten, medewerkers en bezoekers. MVO Nederland onderzocht in opdracht van het Ministerie van VWS in hoeverre de inkoop van voeding in de zorg circulair en duurzaam is. En hoe dit gestimuleerd kan worden.  Het onderzoek werd uitgevoerd met een enquête en met diepte-interviews. Enkele conclusies uit het […]
Lees verder