Doorgaan naar hoofdcontent

iwell plaatst 14 megawattuur batterijen bij elektriciteitscentrale Lage weide van Eneco

 

 
 
 
iwell plaatst 14 megawattuur batterijen bij elektriciteitscentrale Lage weide van Eneco
iwell gaat 14 megawattuur aan batterijen plaatsen bij de Eneco elektriciteitscentrale Lage weide. De iwell Mega Cubes die geplaatst worden hebben een vermogen van 7 megawatt. 
 
 
Groningen Airport Eelde gaat parkeerterrein overkappen met zonnepanelen
GroenLeven gaat de parkeerterreinen van het vliegveld in Groningen van zonnepanelen voorzien. Het project bij Groningen Airport Eelde moet in 2023 afgerond zijn. De zonnecarports worden gecombineerd met laadpalen. 
 
 
Afgelopen jaar 67.000 sociale huurwoningen voorzien van zonnepanelen
Woningcorporaties hebben afgelopen jaar ruim 67.000 sociale huurwoningen van zonnepanelen voorzien. Dat is een daling van 7 procent ten opzichte van het voorgaande jaar toen zo'n 72.000 woningen pv kregen. 
 
 
Amerikaanse rechter maakt einde aan importheffingen op dubbelzijdige zonnepanelen
Een Amerikaanse rechtbank heeft het besluit van voormalig president Donald Trump vernietigd om importheffingen op bifaciale zonnepanelen in te voeren. De importheffingen stoppen nu per direct. 
 
 
Smart Village Lab geopend: proeftuin voor duurzaam wonen met zonnepanelen en buurtbatterijen
Vlaams minister van Economie en Innovatie Hilde Crevits heeft het Smart Village Lab geopend. In de proeftuin vindt onderzoek plaats naar hoe wonen in de toekomst slim, duurzaam en energie-efficiënt kan worden.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
 

Populaire posts van deze blog

Sustainability progress in the fashion industry has slowed

Sustainability progress in the fashion industry has slowed fashion_free Lees verder Consortium onderzoekt effect bellenscherm van The Great Bubble Barrier op microplastics bubble Lees verder

Eén zwarte wiek maakt windturbines beter zichtbaar voor vogels

Eén zwarte wiek maakt windturbines beter zichtbaar voor vogels Het Noorse energieconcern Statkraft biedt sinds 2013 ruimte aan een experiment met een cosmetische ingreep voor windturbines. De resultaten bieden hoop dat een zwarte wiek de kans dat vogels botsen tegen windturbines verkleint. De... Het bericht Eén zwarte wiek maakt windturbines beter zichtbaar voor vogels verscheen eerst op Nieuws, informatie en opinie over innovatie, duurzaam... Lees verder Accu met 6.000 (!) MWh opslagcapaciteit vergund in Californië Het Amerikaanse energieconcern Vistra realiseert in Monterey County een accu met een vermogen van 300 megawatt. Een recent behandelde vergunningsaanvraag maakt duidelijk dat Vistra op deze locatie nog veel grotere plannen heeft.  In de... Het bericht Accu met 6.000 (!) MWh opslagcapaciteit vergund in Californië verscheen eerst op Nieuws, informatie en opinie over innovatie, duurzaam... Lee

Recycle je telefoon in ruil voor games

Recycle je telefoon in ruil voor games Ligt jouw oude telefoon ook te verstoffen omdat je niet weet wat je ermee kunt doen? Dan ben je niet de enige. Slechts eenderde van het elektronisch afval in Europa wordt... Lees verder