Doorgaan naar hoofdcontent

Oproep aan kabinet om besluitvorming energietransitie radicaal te versnellen

 

 
 
 
Oproep aan kabinet om besluitvorming energietransitie radicaal te versnellen
De bouw van Shell-zonnepark Sas van Gent-Zuid in Terneuzen nadert zijn voltooiing. Op de voormalige vloeivelden van de vroegere suikerfabriek staan nu 55.000 zonnepanelen.



 
 
 
Koning Willem-Alexander opent eerste Nederlandse bio-LNG-installatie
Shell doet samen met een Klimaatcoalitie van bedrijven en de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) een dringende oproep aan de formateurs van het nieuwe kabinet om de besluitvorming rond de energietransitie radicaal te versnellen.



 
 
 
Shell Technology Centre Amsterdam wordt Energy Transition Campus Amsterdam
Met een druk op de knop heeft koning Willem-Alexander vandaag de eerste bio-LNG-installatie van Nederland officieel in gebruik genomen.



 
 
 
Extra geld voor verduurzamen eigen woning
De komende drie jaar komt er extra subsidie beschikbaar voor het verduurzamen van de eigen woning. Het budget van de bestaande subsidieregeling, Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing, afgekort ISDE wordt opgehoogd. Zo komt er een hogere bijdrage voor warmtepompen (30% subsidie...



 
 
 
Met korting naar de eerste Energiebeurs voor consumenten
Een unieke eerste duurzame beurs voor inwoners / consumenten vindt plaats in de Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen en wel van vrijdag 12 november tot en met zondag 14 november a.s. Een mooie mogelijkheid om alles op het gebied over het verduurzamen van je woning te bekijken en er over van gedachten...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.