Doorgaan naar hoofdcontent

Al voor de zevende keer een 10! van de Consumentenbond

 

 
 
 
Al voor de zevende keer een 10! van de Consumentenbond
Samen met onze 59 collega-energiecoöperaties, verenigd in om | nieuwe energie, zijn we de groenste energieleverancier van Nederland. We hebben 14 december 2021 voor de zevende keer op rij een 10 ontvangen in het jaarlijkse duurzaamheidsonderzoek van de Consumentenbond, WISE en Natuur &... 
 
 
Tilburg zet stap naar het nieuwe verwarmen
Op 13 december heeft de gemeenteraad de Transitievisie Warmte vastgesteld. Met dit plan zet Tilburg een belangrijke stap naar een klimaatneutrale stad in 2045. Het plan geeft aan hoe de gemeente inzet op nieuwe, duurzame manieren van verwarmen van woningen en gebouwen. 
 
 
Hoge energierekening? Denk aan betere isolatie!
Gemeente Vijfheerenlanden houdt samen met het Regionaal Energieloket een collectieve actie om het isoleren van uw woning voor u goedkoper en makkelijk te maken. 
 
 
Beantwoording voorhang wijziging Besluit energie vervoer in verband met implementatie Richtlijn hernieuwbare energie (Kamerstukken I, 2021/22, 35626/34717, D.) 
 
 
2 miljard euro SDE++ voor PV blijft op de plank liggen Binnenvaart gaat aan de zonnepanelen Kamer wil overprogrammering tegengaa...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.