Doorgaan naar hoofdcontent

Antwoorden op Kamervragen over de fors hogere elektriciteits- en gasprijzen

 

 
 
 
Antwoorden op Kamervragen over de fors hogere elektriciteits- en gasprijzen
Staatssecretaris Yeşilgöz-Zegerius (EZK) geeft antwoord op de fors hogere elektriciteits- en gasprijzen. Het Tweede Kamerlid Bontenbal (CDA) heeft de vragen gesteld. 
 
 
Accent energieonderzoek en -innovatie op energiebesparing industrie
In 2020 investeerde de Rijksoverheid € 255 miljoen in energieonderzoek en -innovatie. Voorgaande jaren was dit voor een groot deel gericht op duurzame energiebronnen. 
 
 
Projectleider energietransitie
Projectleider energietransitie Voor 32 uur per week Aan de slag met interessante projecten op het gebied van duurzaamheid in de meest dynamische gemeente van Friesland? Dan is deze vacature iets voor jou! Onze collega's van de Ruimtelijke ontwikkeling zijn namelijk op zoek naar een (ervaren)... 
 
 
TankPro Jaaroverzicht (3): Historische uitspraak tegen Shell
De maanden mei en juni waren relatief rustig. Terwijl er net een einde is gekomen aan de avondklok, bleken nieuwe coronamaatregelen nog ver weg te liggen. Toch waren het allesbehalve saaie maanden.  Alle locaties van Brand Oil worden omgekleurd naar Argos. Daarmee verdwijnt het merk uit het... 
 
 
Lokaal snoeihout zorgt voor verwarming gasloze wijk Lelystad
Met de warmte uit een biomassacentrale op een steenworp afstand van de Warande-wijk kunnen 1500 woningen en een bedrijf in Lelystad van warmte worden voorzien. Er is voldoende hout aanwezig voor een ongestoorde warmtelevering en bij een storing neemt een back-upcentrale op gas het over.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.