Doorgaan naar hoofdcontent

Help je stadsgenoten een duurzame winter door!

 

 
 
 
Help je stadsgenoten een duurzame winter door!
Het initiatief #HeelUtrechtWarm helpt stadsgenoten met een kleine beurs de winter door te komen door energie(-kosten) te besparen. Doe je mee? Dat kan door een donatie, door het helpen met uitdelen van de energiebesparende producten of door een productleverancier te vinden die de actie ondersteunt.... 
 
 
Groothandel moet aan de bak: tekorten en hoge prijzen zonnepanelen houden tot ver in 2022 aan
Is de groothandel het volgende slachtoffer van consolidatie? Het is een vraag die steeds actueler wordt nu de zonne-energiemarkt in Nederland en Vlaanderen het subsidievrije tijdperk en een volwassenstatus nadert. 
 
 
Standaardisatie zonnepanelen moet montagesysteemfabrikanten verlossen van problemen
Het is fabrikanten van montagesystemen al jaren een doorn in het oog, het almaar toenemend aantal zonnepaneelformaten. De oorzaak ligt in het gebruik van verschillende wafers en zonnecellen. 
 
 
Proactieve monitoring stroomproductie zonnepanelen nog lang geen gemeengoed
Storingen in de omvormer, kabelschade, installatiefouten en vuile zonnepanelen. Stuk voor stuk kunnen ze leiden tot financiële verliezen voor eigenaren van zonnepanelen. Een snelle detectie is dan ook cruciaal. 
 
 
Een duurzame start van 2022 voor Kielsters!
De samenwerking tussen de VPBK en de KEC werpt zijn vruchten af voor álle Kielsters: de gemeente ziet in deze combinatie een goed "klimaat" om hier te beginnen met verduurzamingsprojecten en heeft ons gevraagd om samen een "verduurzamingsplan" op te stellen waar alle inwoners van kunnen profiteren....


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.