Doorgaan naar hoofdcontent

In Amsterdam, a community of floating homes shows the world how to live alongside nature

 

 
 
 
In Amsterdam, a community of floating homes shows the world how to live alongside nature
Een uitgebreid artikel over Schoonschip in de Washington Post-serie Climate Visionaries: 'Climate Visionaries highlights brilliant people around the world who are working to find climate solutions'. Journalist Shira Rubin bezocht onze wijk in oktober '21 en interviewde... 
 
 
Nieuwsbrief december 2021
In deze nieuwsbrief nieuwe fietsroutes, vacatures en energiebesparende tips. Het bericht Nieuwsbrief december 2021 verscheen eerst op Stichting Duurzame Vecht. 
 
 
Bacteriën die plastic eten passen zich aan vervuiling aan
Locaties die sterker vervuild zijn met microplastics bevatten meer bacteriën die in staat zijn om die plastics af te breken, blijkt uit grootschalig DNA-onderzoek. Het bericht Bacteriën die plastic eten passen zich aan vervuiling aan verscheen eerst op Duurzaamnieuws. 
 
 
Gemeenteraad stemt in met Transitievisie Warmte
De gemeenteraad heeft op 14 december de Transitievisie Warmte vastgesteld die aangeeft hoe de gemeente Hoeksche Waard in... Het bericht Gemeenteraad stemt in met Transitievisie Warmte verscheen eerst op HoekscheWaardDuurzaam | om. 
 
 
'Onderschatting belang O&M risico voor ontwikkelaars, exploitanten en financiers zonnedaken en -velden'
'Het belang van Operations & Maintenance onderschatten is een risico bij zonne-energieprojecten. Een iets hogere CAPEX kan de groeiende financiële druk op exploitatie verlichten.' Dat stelt Elbert Jan Achterberg.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.