Doorgaan naar hoofdcontent

Kamervragen D66 en CDA over recycling zonnepanelen na uitzending Nieuwsuur

 

 
 
 
Kamervragen D66 en CDA over recycling zonnepanelen na uitzending Nieuwsuur
Kiki Hagen en Henri Bontenbal hebben namens D66 en CDA Kamervragen gesteld aan staatssecretaris Steven van Weyenberg van Infrastructuur en Waterstaat over de recycling van zonnepanelen. 
 
 
Energiebedrijf SEPA Green Energy failliet, ACM trekt vergunningen in
Energiebedrijf SEPA Green Energy is failliet verklaard. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft daarom op verzoek van het bedrijf de vergunningen voor het leveren van elektriciteit en gas ingetrokken. 
 
 
Hogere energierekening: 800.000 huishoudens krijgen extra compensatie van 200 euro
Het kabinet gaat de hoge energierekening van 800.000 huishoudens met een eenmalige generieke tegemoetkoming via gemeenten met nog eens 200 euro compenseren. Dat is bovenop de bestaande compensatie. 
 
 
Liander meldt nieuwe knelpunten op stroomnet: netbeheerder krijgt hulp van gemeente Amsterdam en TenneT
Liander meldt op diverse plaatsen nieuwe knelpunten op het stroomnet. In Amsterdam gaat de netbeheerder samenwerken met de gemeente en hoogspanningsnetbeheerder TenneT om de problemen op te lossen. 
 
 
Inwoner Johan Custers vertelt u meer over Dubbel Duurzaam
Wilt u graag uw woning verduurzamen, maar weet u niet hoe? Voor huiseigenaren is het vaak lastig om in te schatten wat er verduurzaamd kan worden. Een energierapport van Dubbel Duurzaam kan u hierbij helpen. Het bezoek van de energiecoach van Dubbel Duurzaam aan huis beviel Johan Custers erg goed....


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.