Doorgaan naar hoofdcontent

Opening ‘De Buurtvalk’ het Eiland Sneek

 

 
 
 
Opening 'De Buurtvalk' het Eiland Sneek
ensdag 15 december werd 'De Buurtvalk' in de Sneker wijk het Eiland geopend. In dit informatiepunt aan de Valkstraat, kunnen inwoners van het Eiland terecht met vragen over hun wijk aan Elkien, Accolade en de Gemeente Súdwest-Fryslân. The post Opening 'De Buurtvalk' het Eiland Sneek... 
 
 
Een duurzame kerst met DVEP Energie
Hoe vier je een gezellige, maar toch duurzame kerst? Lampjes en kachels gaan weer aan en wollen truien zijn niet meer weg te denken, er wordt alles aan gedaan om […] Het bericht Een duurzame kerst met DVEP Energie verscheen eerst op DVEP. 
 
 
Kerstreces Solar Magazine: de 10 meestgelezen artikelen van 2021
In de komende weken – tot en met 2 januari 2021 – vindt er op de weblog van Solar Magazine verminderde berichtgeving plaats in verband met het kerstreces. Wilt u toch nog genieten van het nieuws? 
 
 
Wocozon: 'Monitoring prestaties zonnepanelen onmisbaar voor rendement woningcorporaties'
240.000 zonnepanelen op 30.000 sociale huurwoningen en een totaal gerealiseerd vermogen van 72 megawattpiek. Met die cijfers op haar conto gaat Wocozon 2022 in. 
 
 
ZonnepanelenDelen: 'Democratisering van de energietransitie vereist bereikbare financiering voor iedereen'
ZonnepanelenDelen maakt zonne-energie toegankelijk voor iedereen. Dat versnelt de energietransitie en zorgt ervoor dat het plukken van de financiële vruchten niet is voorbehouden aan een selecte groep.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.