Doorgaan naar hoofdcontent

Alles is oplosbaar

 

 
 
 
Alles is oplosbaar
18 januari 2022 Juni 2021, de eerste EPS Recyclefabriek is in Terneuzen in gebruik genomen. Binnen een recordtijd van 3 maanden is de eerste batch granulaat geproduceerd. 1 November 2021 was het zichtbare resultaat bij PolyStyreneLoop te bewonderen. lees meer



 
 
 
Nieuw afwegingskader maakt ruimte voor zonneparken bij Hollandse Waterlinies
De provincie Noord-Holland heeft het Afwegingskader Energie Hollandse Waterlinies vastgesteld. Daarmee komt er op beperkte schaal ruimte voor wind- en zonneparken bij het werelderfgoed.



 
 
 
ODE Vlaanderen: 'Producenten van hernieuwbare energie maken geen woekerwinsten'
Producenten van hernieuwbare energie afkomstig van windmolens en zonnepanelen maken geen woekerwinsten. Dat stelt de Vlaamse organisatie voor duurzame energie ODE naar aanleiding van ophef in de media.



 
 
 
Holland Solar verkrijgt subsidie voor opleiding installateurs zonnewarmte
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft subsidie toegekend aan Holland Solar voor het optuigen van een opleiding voor zonnewarmte-installateurs van zonneboilers en zonnecollectoren.



 
 
 
Transportkosten stijgen fors: vervoer container uit China kost weer meer dan 14.000 dollar
De transportkosten voor het vervoeren van een container met zonnepanelen van Shanghai in China naar de haven van Rotterdam zijn afgelopen week met 3 procent gegroeid tot meer dan 14.000 Amerikaanse dollar.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.