Doorgaan naar hoofdcontent

Bouwteam DG 2020: welkom in de 20’s

 

 
 
 
Bouwteam DG 2020: welkom in de 20's
Het is in de bouw en infra een van de hypes van de afgelopen jaren: het bouwteam. Maar welke overeenkomst kun je daarvoor het beste gebruiken? Bouwmeesters ging op zoek naar de verschillen van de beschikbare contracten en licht die goed toe: "Het nieuwe document is juridisch sterk onderlegd". 
 
 
Subsidieregeling Systeemintegratie vanaf 1 februari 2022 open voor nieuwe projectvoorstellen
Op 1 februari 2022 opent de regeling Systeemintegratie 2022 (SMCES) van de Topsector Energie. Geïnteresseerde partijen kunnen projectvoorstellen indienen. Zoals bedrijven, netbeheerders en kennisinstellingen. Het gaat om innovatie rond zogeheten smart multi-commodity energiesystemen (SMCES). 
 
 
Vlaanderen lijkt doelstelling geïnstalleerde panelen 2021 te behalen Hernieuwbare energie groeit met 13 procent in 2021 Geen pol... 
 
 
Kamerbrief over aanpassingen aan het steunpakket naar aanleiding van de coronamaatregelen
Minister Blok (EZK) stuurt de Eerste Kamer een reactie op het verzoek van de vaste commissie voor EZK/LNV over welke aanpassingen aan het steunpakket naar aanleiding van de coronamaatregelen op korte termijn aan de orde zijn, dit mede in verband met het recente besluit tot een lockdown. 
 
 
Panasonic scherpt klimaatdoel aan: 'net zero' in 2030
Technologiebedrijf Panasonic heeft op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas aangekondigd zijn klimaatdoelen fors aan te scherpen. De Japanse multinational wil zijn CO2-emissies in snel tempo verlagen zodat het in 2030 'net zero' is.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.