Doorgaan naar hoofdcontent

Delftse studenten presenteren nieuwe duurzame racewagen op waterstof

 

 
 
 
Delftse studenten presenteren nieuwe duurzame racewagen op waterstof
Studenten van de TU Delft hebben afgelopen dinsdag op de Pier van Scheveningen hun nieuwste racewagen op waterstof gepresenteerd. De 'Forze IX' moet met zijn topsnelheid van 300 kilometer per uur de strijd aangaan met Porsches en Lamborghini's op het 
 
 
Webinar Circulair Bouwen: anders handelen!
Om over minder dan tien jaar 50% minder grondstoffen te gebruiken, moeten we anders gaan denken en anders gaan handelen. Hoe we een circulaire bouweconomie bereiken en wie daarvoor de handen moeten samenbrengen, dat hoor je tijdens het webinar Circulair Bouwen op 10 februari 2022. 
 
 
Startschot voor bouw drijvend zonnepark De Lingepolder
Zandwinbedrijf K3Delta, onderdeel van gebiedsontwikkelaar K3, Sunrock en energiecoöperatie eCoBuren hebben het startschot gegeven voor de bouw van het eerste deel van het drijvende zonnepark De Lingepolder. 
 
 
Gemeente Den Haag vergoedt rente die inwoners betalen voor lening zonnepanelen
De gemeente Den Haag vergoedt voortaan de rente voor die inwoners betalen voor een lening om zonnepanelen te laten installeren. Het gaat om de rente voor de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds. 
 
 
Holland Solar presenteert animatie van Gedragscode Zon op daken
Branchevereniging Holland Solar heeft een 83 seconden durende animatiefilm van de Gedragscode Zon op daken laten ontwikkelen. De animatie legt kort en krachtig de kern van de gedragscode uitgelegd.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.