Doorgaan naar hoofdcontent

Enexis meldt vol stroomnet in dorp bij Venlo, onderzoek naar congestiemanagement

 

 
 
 
Enexis meldt vol stroomnet in dorp bij Venlo, onderzoek naar congestiemanagement
Enexis meldt te kampen met congestie bij station Belfeld. De netbeheerder start een onderzoek naar de mogelijkheden van congestiemanagement in het Limburgse dorp in de gemeente Venlo. 
 
 
Brancheorganisaties verladers en vervoerders starten overleg om verstoring logistieke keten te verhelpen
De European Shippers Council (ECS), de World Shipping Council (WSC) en de European Community Shipowners' Associations (ECSA) zijn een overleg gestart om een einde te maken aan de verstoring van de logistieke keten. 
 
 
'Laden op Zon': SPIE wint aanbesteding Rijkswaterstaat voor 3.000 zonnepanelen en 400 laadpalen
SPIE heeft de aanbesteding 'Laden op Zon' gewonnen voor de realisatie van 400 laadpalen, 77 energiemanagementsystemen en meer dan 3000 zonnepanelen op de locaties van Rijkswaterstaat. 
 
 
LeasePlan bestelt 5.000 elektrische zonneauto's bij Lightyear
Leasebedrijf LeasePlan heeft 5.000 elektrische zonneauto's gereserveerd bij de Helmondse fabrikant Lightyear. Het gaat om Lightyear's tweede model dat naar verwachting in 2024/2025 in productie gaat. 
 
 
The Onemeeting Company start MVO missie met de aanstelling van een Chief MVO/CSR Officer
De aanstelling van Saviƫlle Roemeling als Chief MVO/CSR Officer bij The Onemeeting Company betekent de start van nieuwe kleine en grootschalige MVO initiatieven die een wezenlijke bijdrage binnen de meetingbranche gaan leveren. In januari lanceert het bedrijf een Movement concept om 'duurzaam...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.