Doorgaan naar hoofdcontent

Financiering recycling zonnepanelen: verwijderingsbijdrage alsnog een optie voor stichting OPEN

 

 
 
 
Financiering recycling zonnepanelen: verwijderingsbijdrage alsnog een optie voor stichting OPEN
Stichting OPEN wil alsnog vooraf extra geld reserveren om zonnepanelen die in de toekomst onbruikbaar zijn te recyclen. De stichting onderzoekt de komst van een verwijderingsbijdrage en verwijderingsfonds. 
 
 
Netbeheerders dienen investeringsplannen in bij Autoriteit Consument & Markt
De Nederlandse netbeheerders hebben hun ontwerp-investeringsplannen naar toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) gestuurd. In de plannen zijn de tijdens de consultaties opgehaalde reacties reeds verwerkt. 
 
 
1 op 3 Nederlandse varkenshouders wil nieuwe stal, renoveren of verduurzamen
30 procent van de Nederlandse varkenshouders wil een nieuwe stal bouwen of zijn bestaande stal verduurzamen. Dak, stalvloer en gevel zijn daarbij de meestgenoemde onderdelen om aan te pakken. 
 
 
Geothermiebedrijf Van den Bosch heeft aan de last onder dwangsom voldaan
Geothermiebedrijf A en G van den Bosch BV heeft zijn productieput afgesloten voor aardwarmtewinning. Daarmee is het bedrijf niet langer in overtreding en is aan de Last onder Dwangsom (LOD) voldaan die door het Staatstoezicht op de Mijnen (SodM) was opgelegd. 
 
 
Eerste groeiversneller in Verenigde Staten voor Nederlandse startups
Nederland start een eigen programma voor startups die sterk willen groeien in de Verenigde Staten. In deze zogeheten ScaleNL Accelerator volgen de komende drie jaar maximaal 60 bedrijven een intensief 12-weeks coachingsprogramma om ze gereed te maken voor succes op de Amerikaanse markt. Het...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.