Doorgaan naar hoofdcontent

Het subsidieplafond van de RREW-regeling is bereikt

 

 
 
 
Het subsidieplafond van de RREW-regeling is bereikt
Vanwege het grote succes is het niet meer mogelijk voor woningeigenaren om subsidie van de RREW-regeling aan te kunnen vragen. 
 
 
Vlaamse regeringspartij CD&V wil tempo van uitrol zonnepanelen verdubbelen
Binnen 5 jaar moet de Vlaamse uitrol van zonnepanelen worden versneld naar 600 megawattpiek per jaar. Dat stelt CD&V in het Actieplan Hernieuwbare Energie, wat op korte termijn tot nieuwe wetgeving moet leiden. 
 
 
Bond Beter Leefmilieu: 'Bekostigen Vlaamse energietransitie via elektriciteitsfactuur moet stoppen'
De Vlaamse energietransitie bekostigen via de elektriciteitsfactuur is contraproductief stelt de Bond Beter Leefmilieu (BBL). Erwin Cornelis: 'Het moedigt fossielvrij verwarmen niet aan, hervorming is noodzaak.' 
 
 
Coronaveilige jubileumeditie InterSolution reflecteert verbreding zonne-energiesector
Op 19 en 20 januari vindt de tiende editie van InterSolution plaats. De beurs toont een compleet aanbod van solar gerelateerde toepassingen en innovaties. 'Coronaveiligheid staat voorop', aldus Delphine Martens. 
 
 
RWS zoekt emissievrije asfaltproductie, Boskalis is al begonnen
Belangenvermelding: Namens We-Boost werkte ik mee aan de door Boskalis gewonnen aanbesteding voor de A348. Rijkswaterstaat (RWS) heeft na consultatie van verschillende marktpartijen en experts uit de asfaltsector een aanvraag van €50 mln gedaan... Het bericht RWS zoekt emissievrije...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.